close
Spolupráce

Dřevostavby na klíč: Pohodlné, ekologické a kvalitní řešení bydlení

old-building-3635066_1280

Hledáte nový domov? Co takhle postavit si vlastní dům? Že je to složité, zdlouhavé a náročné? Vůbec to tak být nemusí. Řešením jsou dřevostavby na klíč. Klíčem je vybrat spolehlivého dodavatele, který pracuje rychle, zodpovědně, kvalitně a ve všem se snaží vyhovět požadavkům zákazníka. Společnost Martinice Group nabízí toto všechno, a ještě mnohem více.

Tradice, kvalita, špičkové technologie

Je nutné vybrat si partnera, který má v daném oboru dlouholeté zkušenosti a dokáže vás provést celým procesem od samotného návrhu až po finální předání klíčů k vašemu novému domovu. Získáte nejen kompletní projekt včetně 3D návrhu, ale také vás pracovníci provedou celým procesem, abyste věděli, co můžete očekávat. Kdykoliv budete chtít provést nějaké změny nebo úpravy, je to snadné a možné. Co může společnost Martinice Group nabídnout?

  • Tradice a zkušenosti
  • Prvotřídní a moderní technologie
  • Flexibilita
  • Nízkoenergetický standard
  • Záruka 25 let

Je dobré vědět, že správně postavená dřevostavba vydrží více než sto let a její odolnost a výdrž je zcela srovnatelná s klasickým zděným domem. Nemusíte tedy dělat žádné kompromisy mezi kvalitou, cenou a rychlostí výstavby.

Bydlení do roka a do dne

Je vaší prioritou rychlost, protože potřebujete s rodinou bydlet ve svém co nejdříve? Rodinné domy na klíč je možné postavit za neuvěřitelných 9-12 měsíců. Získáte pohodlné, moderní a zdravé bydlení, které je navíc energeticky nenáročné a máte jistotu, že vám bude domovem na dlouhá léta. Montované dřevostavby jsou oblíbené pro rychlost výstavby, ale také kvůli své šetrnosti k životnímu prostředí. Vaše vysněné bydlení bude energeticky nenáročné a bude se vám v něm bydlet příjemně a pohodlně.

Potřebujete nové krovy?

Při rekonstrukci střechy se může stát, že budete potřebovat také nové krovy a vazníky. Kvalitní střecha, která odolá větru i dešti, si žádá skutečně kvalitní krov. Dřevěné krovy se vyznačují odolností a dlouhou životností.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

The author Dalibor Navrátil

Leave a Response